top of page

Звіт директора за 2018/2019 н.р.


Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 23 березня 2015 року №178 «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», від 30 травня 2016 року №419 «Про затвердження Положення про організацію навчально-виробничого процесу у професійно-технічних навчальних закладах» 27.06.2019 в приміщенні актової зали Кельменецького професійного ліцею відбувся звіт Чури Ярослава Тадейовича, директора, за 2018/2019 н.р. перед трудовим колективом.

У виступі зупинився на дотриманні в навчально-виробничому, навчально-виховному процесах нормативно-правових документів; завданнях колективу ліцею на навчальний рік та їх виконання; контингенту учнів, його руху; надходженні та використанні коштів, якісному, кількісному складу педпрацівників.

Особливу увагу звернув на співпрацю з роботодавцями, яких налічується близько ста двадцяти відповідно підписаних договорів.

Одним із основних завдань в 2018/2019 н.р. було створення умов для навчання та підготовки кваліфікованих робітників та безпека життєдіяльності учасників навчально-виробничого, виховного процесів. Ярослав Тадейович детально проаналізував матеріально-технічне забезпечення закладу, інноваційну участь педагогів у створенні якісного освітнього простору, моніторингу успішності учнів за навчальний рік та в порівнянні із минулим, результати участі учнів у ДПА, ЗНО, ДКА.

В ході засідання виступила Курочка Л.І., голова профспілкового комітету ліцею, яка запропонувала визнати роботу директора задовільною. Вона подякувала Чурі Я.Т. за співпрацю з профспілковим комітетом та підтримку у виділенні коштів для організації поїздки учнів до міст Києва та Львова, педагогічних працівників до Карпат.

Заступник директора з НВР Боднар І.Я., зазначила, що виховна робота в ліцеї, як надзвичайно важливий елемент загального навчально-виховного процесу, спрямована не лише на навчання учнів професії, але і формування в них соціального досвіду. Тому адміністрація, класні керівники, майстри виробничого навчання, вихователі працюють над проблемами формування в учнів ціннісних орієнтацій. Вона запропонувала визначитися в єдиному дні для годин спілкування.

Базюк Р.В., старший майстер, звернув увагу на організацію виробничого навчання на підприємствах, в організаціях майстрами в/н. Подякував ПП «ЮГРО» за проведення стажування майстрів та запропонував і надалі впроваджувати елементи дуальної форми навчання.

Виступаючі запропонували підтримати Курочку Л.І. в оцінюванні діяльності директора та визнати його роботу задовільною.

Дану пропозицію підтримали всі працівники ліцею.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page