top of page

День Знань знову зібрав нас у рідному колі.


Усі шляхи цього дня ведуть до навчального закладу, де розпочинається новий навчальний рік, який означає відкриття незвіданої, омріяної дороги... Урочисто і водночас по-сімейному тепло відбулося свято першого дзвоника у Кельменецькому професійному ліцеї. Море посмішок і веселого настрою... Океан неприхованих емоцій... Та, хвилювання, яке читалося на обличчях першокурсників.

Урочистий сценарій свята був побудований так, ніби перед присутніми горталися цікаві сторінки із традиціями цього торжества.

Лінійка розпочалась: третьокурсниця Діана Храпко і викладач біології Олег Володимирович Назарчук зачарували всіх присутніх з перших хвилин декламуванням вірша «Любіть Україну». Сторінка перша – із вітальними та напутніми словами до всіх, хто причетний до ліцейного життя звернулася заступник директора з НВР Любов Олександрівна Перстинчик.Вона побажала всім учням міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен учень, за допомогою викладачів, майстрів в/н та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. А, віце-презедент учнівської ради ліцею Влад Голомашевич дав настанови першокурсникам, які в свою чергу твердо пообіцяли виконувати та дотримуватись традицій ліцею. Друга – учні-першокурсники отримують на всю учнівську новоспечену родину -учнівський квиток та український горщик для приготування смачної ліцеївської каші,яку протягом трьох років будуть усі разом варити, щоб навчання проходило легко і продуктивно. Третя – вітальна: подарунок-пісня від учениці Анни Щербанюк та від голови профспілки Лариси Іванівни Курочки вручення грошової премії ліцеїстам, які влітку проходили виробничу практику на базі відпочинку «Красилівчанка» м.Затока .Четверту сторінку перегорнули класні керівники першого курсу Вікторія Юріївна Горбатюк та Тетяна Володимирівна Подлабухова ,які за традицією ліцею - початківців обсипали зерном та промовляли побажання. А на завершення :педагоги ліцею виконали флеш-моб та урочисто вручили учням-першокурсникам персональні дзвоники, як своєрідну естафету ліцейного життя.

Попереду нові горизонти: знайомства, емоції, друзі, перші виклики й досвід, перспективи й вершини!

Щиро вітаємо нашу родину КПЛ з початком навчального року й переконані, що буде чудово, динамічно, цікаво й різноманітно! Приєднуйтесь!

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page