top of page

Засідання педагогічної ради в режимі онлайн

29.04.2020 в Кельменецькому професійному ліцеї відбулося засідання педагогічної ради в режимі віддаленого конференц-зв'язку з використанням комунікаційного програмного забезпечення Jitsi Meet.

На порядок денний було винесено низку актуальних питань щодо забезпечення якісного освітнього процесу в ліцеї, підготовка яких тривала протягом січня-березня 2020 року:

[if !supportLists]- Про використання міжпредметних зв'язків та професійне спрямування як важливий фактор підвищення якості освітнього процесу, - доповідач: заступник директора з НВР Перстинчик Л.О., співдоповідач: викладач хімії, біології, географії Назарчук О.В.

[if !supportLists]- Стан викладання предметів суспільного напрямку: історії України, всесвітньої історії, громадянської освіти, - доповідач: методист ліцею Молода В.І., співдоповідач: викладач Горбатюк В.Ю.

[if !supportLists]- Про формування здорового способу життя в учнівському колективі, доповідач: заступник директора з НВР Боднар І.Я., співдоповідачі: практичний психолог Антофій О.А., соціальний педагог Хохуляк О.І.

[if !supportLists]- [endif]Про завершення 2019/2020 навчального року, - доповідач: заступник директора з НВР Перстинчик Л.О.

Педагогічний колектив долучився до обговорення проектів рішень, які будуть доопрацьовані та подані на затвердження наказом.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page