top of page

Інформація про підготовку Кельменецького професійного ліцею до нового 2020/2021 н. р.

На виконання наказу Департаменту освіти і науки ЧОДА від 8.05.2020 №186 «Про підготовку навчальних закладів освіти до нового 2020/2021 н. р. та роботи в осінньо-зимовий період» 27 серпня 2020 року комісією ліцею здійснено перевірку готовності до нового 2020/2021н.р. та поповнення матеріально-технічної бази за показниками, визначеними пам’яткою. Було відзначено, що колективом проведена належна робота з підготовки закладу до нового навчального року. Дирекцією ліцею було оглянуто навчальні корпуси, гуртожиток, їдальню, спортивну базу, медичний пункт.

Станом на 27.08.2020 року проведено поточний та косметичний ремонт 12 навчальних кабінетів, 4лабораторії , 4 майстерені, спортивного залу, гуртожитку, їдальні.В кабінетах : інформатики та Захисту України встановлено металопластикові вікна в кількості -4, в спортивному залі та їдальні металопластикові двері. До лабораторій кухарів придбано меблі та робочі столи, в лабораторію кондитерів – плазмовий телевізор, бойлер, кухонні меблі, оформлена робоча стінка, в майстерню кравців – 3 швейні машини, лабораторію будови автомобіля поповнено слюсарними інструментами, оновлено робоче місце педагога.

Всі кабінети загальноосвітніх дисциплін забезпечено множуваль-ною технікою. В кабінетах: математики замінено крейдову дошку; англійської, історії, в лабораторії кухарів, майстерні кравців-інформаційні стенди. Відповідно програми розвитку КПЛ на 2019/2023рр. йде до завершення капітальний ремонт слюсарної майстерні та модернізація кабінету спецдисциплін «трактори».

В спортивному залі оновлено розмітку , замінено інформаційні стенди, а на спортивному майданчику - баскетбольні щити.

В медпункті ліцею наявна вся необхідна документація. Представ-лені інформаційні матеріали «GOVID-19». Медпункт ліцею забезпечений необхідним медичним інвентарем та ліками.

Гуртожиток забезпечений необхідним набором інвентарю для прибирання, промаркірованого у відповідності з призначенням. Всі приміщення, обладнання і меблі у гуртожитку утримуються в чистоті.

Гуртожиток забезпечений холодною проточною водою, а кімнати гігієни гарячою водою (електронагріваючий пристрій на 100 л).

На ІІІ та ІV поверсі обладнано кухні, в яких є електроплити, холодильники . Проточна вода до кухонь підведена.

В цьому навчальному році закуплено 90 спинок до ліжок, 40прикроватних полотен, 2кухонні тумбочки-мийки, 1плазмовий телевізор, 3тумбочки до кімнат,2 комоди, 3покривала, 7доріжок.

Кількість місць в їдальні відповідає контингенту учнів. Технічний та санітарний стан технологічного та холодильного обладнання відповідають рекомендаціям державної санітарної служби. Харчоблок забезпечений холодною та гарячою проточною водою. Каналізаційна система у задовільному технічному стані. Дотримано культури обслуговування. На харчоблоці замінено металопластикове вікно , умивальник та електрична плита для приготування їжі.

З метою покращення санітарно-гігієнічних умов в ліцеї облашто-ване місце для миття рук, придбано до навчальних кабінетів 20 урн для утилізації масок, рукавичок, антисептиків, розміщені інформаційні матеріали «COVID-19».

Навчальний заклад до зимового періоду працює над вирішенням проблем:

- ремонт даху у гуртожитку та встановлення плафонів, заміна електричних плит, холодильників, умивальників в туалеті, поновлення меблів (в гуртожитку);

- заміна скла у вікнах гуртожитку,

- модернізація кабінету охорони праці

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page